MENIU

we+

weSKI INSIDER #10 – asfaltarea principalelor străzi din stațiune

Cu bucurie vă anunțăm că, începând de astăzi, ne putem da și cu rolele în stațiunea Muntele Mic. Ne bucurăm să vedem că, în sfârșit, lucrurile se îndreaptă într-o direcție bună din partea autorităților.

Prin finalizarea lucrărilor de apă și canalizare în zonă, primăria a dat startul asfaltării străzii principale, deschizând calea pentru viitor.

Acest proiect a fost inițiat de primăria Turnu Ruieni, prin AFIR (Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale) și a primit sprijin din partea Guvernului, cu promisiunea că anul viitor vom vedea și alte străzi din stațiune asfaltate.

Președintele CJ Caraș-Severin, Romeo Dunca,  a venit să se asigure că lucrările sunt făcute așa cum trebuie, dând și o mână de ajutor.

Mulțumim tuturor celor implicați în acest proiect! PS: Ne dorim ca și parcarea din stațiune să fie asfaltată și sperăm ca primăria să rezolve situația birocratică cât mai repede!

DISTRIBUIE:

Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Twitter
Distribuie pe Linkdin
Distribuie pe Pinterest
Distribuie pe Email

Alte articole:

Info & Noutăți

SKI TEST w. allmountain.ro

Prietenii noștri de la allmountain.ro vor fi prezenți săptămâna viitoare la Muntele Mic, aducând cu ei o varietate de echipamente de ski pentru testing. 𝐀𝐓𝐎𝐌𝐈𝐂

Citeste articol »

SERVICII WESKI

SKI SCHOOL

FREERIDE

SKI PASS

SKI CENTER

FOOD & FUN

SCENIC FLIGHT

X

#weSocial

X

weLIVE Ecosystem

Partners

😁

We’re hard at work and the english version should be available soon!