SKI SCHOOL

Folosește formularul de pe aceasta pagină pentru a programa o ședință de ski sau snowboard cu un instructor weSKi!

ÎNSCRIE-TE

Învață de la instructori buni și dedicați – oameni faini, calificați și atestați, gata să împărtășească cu tine pasiunea lor.

Școala de ski și snowboard weSKI are un număr de 8 instructori calificați și atestați. Instructorii noștri sunt pregătiți să predea tuturor categoriilor de vârstă, oricărui nivel de pregătire a cursanților și pe orice fel de pistă. Modalitățile de predare sunt foarte diversificate, pornind de la instructajul de bază, până la cel de avansat și de la jocuri la activități interactive sau competiții de ski.

REGULAMENT

• Numărul de cursanți / instructor este de 1-5 elevi.

• În preț sunt incluse: cursul corespunzător nivelului dumneavoastră de ski și accesul gratuit pe instalațiile weSKI (teleski Nordica și telescaun Vâlsanu) pe durata cursului.

• Cursanții beneficiază de o reducere de 20% la închirierea echipamentului de la centru de închiriere weSKI.

• Vârsta cursanților este de la +6 ani.

• În cazuri de vreme nefavorabilă, cursurile se reprogramează.

• Pentru zilele de Luni, Marți, Miercuri și Joi se aplică o REDUCERE de 10% (excepție – sărbători legale și vacanțe școlare).

INFO & CONTACT

PROGRAMĂRILE PENTRU CURS SE FAC CU CEL PUȚIN 1-2 ZILE ÎNAINTE!

TARIFE ȘEDINȚE SKI & SNOWBOARD

1 persoană  (100 minute) = 280 RON / pers

2 persoane (100 minute) = 250 RON / pers

3+ persoane (100 minute) = 200 RON / pers

ABONAMENTE SKI & SNOWBOARD

Abonament 1 persoană, minim 4 sedințe (400 minute) = 1.000 RON / pers

Abonament 2 persoane, minim 4 sedințe (400 minute) = 800 RON / pers

Abonament 3+ persoane, minim 4 sedințe (400 minute) = 600 RON / pers

Instructori weSKi

Eduard Ervin Gregor

Schiez de 45 de ani! Am început să predau tainele schiatului acum 17 ani copiilor mei - Erik și Beatrice, apoi au urmat prieteni și colegi ai acestora. Din 2013 sunt monitor autorizat! Am activat 4 ani alături de Școala Buran din Văliug, alături de care am învățat să transmit cursanților mei "încredere, siguranță și satisfacție". Din 2018 sunt alături de weSKI!

Erin Beatrice Gregor

Practic ski de 14 ani! Am învățat și moștenit pasiunea pentru ski de la tatăl meu, începând de la vârsta de 4 ani. Cu o experiență de 4 ani în cadrul școlilor de ski, devin tot mai dedicată activităților de învățare a schiului cu copii, tineri și adulți.

Erik Dennis Gregor

Practic ski de 14 ani! Am învățat și moștenit pasiunea pentru ski de la tatăl meu, începând de la vârsta de 4 ani. Cu o experiență de 4 ani în cadrul școlilor de ski, devin tot mai dedicată activităților de învățare a schiului cu copii, tineri și adulți.

Goran Pljoskar

Practicarea sporturilor care împlică board-ul înseamnă pentru mine un stil de viață. Am învățat să alunec pe zăpadă la vârsta de 4 ani. De la 8 ani, am descoperit și tainele snowboard-ului. Am o relație empatică în special cu cei mici, dar și cu adulții. Predau atât ore de inițiere, cât și de perfecționare atât în limba română, cât și în limba sârbă și engleză.

Radu Șerban

Sunt pasionat de adrenalină! Practic snowboarding-ul de 12 ani și am dobândind titlul de instructor de 7 ani. Sunt implicat în multiple colaborări în tabere de snowboard în România și Franța și sunt atestat ca instructor de Kite surf, surf pe ocean și luptător MMA la nivel internațional. Mă pasionează tot ce înseamnă mișcare pe apa, atât iarna, cât și vara. Abia aștept să împărtășesc și cu voi arta sportului de iarnă, snowboarding-ul!

Timea Pârvan

Numele meu este Timi. Sezonul meu preferat este iarna, iubesc zăpada si Snowboard-ul. Am experiență pe placa de mai bine de 10 ani, cu lecții predate in România și în Franța la Les Deux Alpes, experiența care m-a motivat sa devin instructor / trainer The Sspot in școala WeSki. Doresc sa împart pasiunea mea pentru Snowboard, deoarece pentru mine reprezintă joaca, învățare și un stil de viața sănătos. Sunt o persoană veselă, îmi place sa ofer informații corecte si concise, dar în același timp sa îți aduc aminte că snowboarding-ul înseamnă distracție!

Gyorgy Szabolcs

Primul contact cu schiul a fost la 4 ani, iar de atunci am o pasiune pentru sporturile de iarna. M-am alaturat scolii de schi in 2020 si ma bucur sa impartasesc tainele schiului atat cu cei mici cat si cu cei mari.

Annlee Racolța

Practic acest sport de 19 ani, pe atunci având doar 3 anișori. De la 13 ani am activat ca voluntar în cadrul taberelor de schi, iar din anul 2018 sunt monitor autorizat. Îmi plac copiii și empatizez cu ei foarte ușor, profesând în viața de zi cu zi ca educatoare. Pentru mine, cel mai bun lucru la finalul unei zile de schi este bucuria din sufletul meu pentru că am putut da mai departe ceea ce îmi place să fac cel mai mult.

Marius Mircea

Pasiunea pentru schi există de când eram mic copil. De-a lungul timpului am reușit să dezvolt această pasiune perfecționându-mă, ulterior dobândind și un atestat de instructor de ski. Sunt bucuros să împărtășesc frumusețea acestui sport tuturor persoanelor, indiferent de vârstă.