SKI SCHOOL

Sună-ne și programează o ședință de ski sau snowboard cu un instructor atestat weSKI!

Învață de la instructori buni și dedicați – oameni faini, calificați și atestați, gata să împărtășească cu tine pasiunea lor.

Școala de ski și snowboard weSKI are un număr de 8 instructori calificați și atestați. Instructorii noștri sunt pregătiți să predea tuturor categoriilor de vârstă, oricărui nivel de pregătire a cursanților și pe orice fel de pistă. Modalitățile de predare sunt foarte diversificate, pornind de la instructajul de bază, până la cel avansat și de la jocuri, la activități interactive sau competiții.

REGULAMENT

• Numărul de cursanți / instructor este de 1-5 elevi.
• În preț sunt incluse: cursul corespunzător nivelului tău de ski și accesul gratuit pe instalațiile weSKI (teleski Nordica și telescaun Vâlsanu) pe durata cursului.
• Cursanții beneficiază de o reducere de 20% la închirierea echipamentului de la Centrul de Închiriere weSKI.
• Vârsta cursanților este de la +6 ani.
• În cazuri de vreme nefavorabilă, cursurile se reprogramează.

TARIFE ȘEDINȚE SKI & SNOWBOARD

1 persoană  (100 minute) = 280 RON / pers

2 persoane (100 minute) = 250 RON / pers

3+ persoane (100 minute) = 200 RON / pers

INSTRUCTORI weSKI

Eduard Ervin Gregor

Schiez de 45 de ani! Am început să predau tainele schiatului acum 17 ani copiilor mei - Erik și Beatrice, apoi au urmat prieteni și colegi ai acestora. Din 2013 sunt monitor autorizat! Am activat 4 ani alături de Școala Buran din Văliug, alături de care am învățat să transmit cursanților mei "încredere, siguranță și satisfacție". Din 2018 sunt alături de weSKI!

Erin Beatrice Gregor

Practic ski de 14 ani! Am învățat și moștenit pasiunea pentru ski de la tatăl meu, începând de la vârsta de 4 ani. Cu o experiență de 4 ani în cadrul școlilor de ski, devin tot mai dedicată activităților de învățare a schiului cu copii, tineri și adulți.

Erik Dennis Gregor

Practic ski de 14 ani! Am învățat și moștenit pasiunea pentru ski de la tatăl meu, începând de la vârsta de 4 ani. Cu o experiență de 4 ani în cadrul școlilor de ski, devin tot mai dedicată activităților de învățare a schiului cu copii, tineri și adulți.

Annlee Racolța

Practic acest sport de 19 ani, pe atunci având doar 3 anișori. De la 13 ani am activat ca voluntar în cadrul taberelor de schi, iar din anul 2018 sunt monitor autorizat. Îmi plac copiii și empatizez cu ei foarte ușor, profesând în viața de zi cu zi ca educatoare. Pentru mine, cel mai bun lucru la finalul unei zile de schi este bucuria din sufletul meu pentru că am putut da mai departe ceea ce îmi place să fac cel mai mult.

Gyorgy Szabolcs

Primul contact cu schiul a fost la 4 ani, iar de atunci am o pasiune pentru sporturile de iarna. M-am alaturat scolii de schi in 2020 si ma bucur sa impartasesc tainele schiului atat cu cei mici cat si cu cei mari.

Marius Mircea

Pasiunea pentru schi există de când eram mic copil. De-a lungul timpului am reușit să dezvolt această pasiune perfecționându-mă, ulterior dobândind și un atestat de instructor de ski. Sunt bucuros să împărtășesc frumusețea acestui sport tuturor persoanelor, indiferent de vârstă.

Radu Șerban

Sunt pasionat de adrenalină! Practic snowboarding-ul de 12 ani și am dobândind titlul de instructor de 7 ani. Sunt implicat în multiple colaborări în tabere de snowboard în România și Franța și sunt atestat ca instructor de Kite surf, surf pe ocean și luptător MMA la nivel internațional. Mă pasionează tot ce înseamnă mișcare pe apa, atât iarna, cât și vara. Abia aștept să împărtășesc și cu voi arta sportului de iarnă, snowboarding-ul!

Marco Leu-Baratto

Am început să schiez când aveam doar 4 ani și practic snowboarding de peste 17 ani. Am absolvit Universitatea de Educație Fizică și Sport cu o specializare în Schi, și dețin un masterat în Management și Marketing în Sport. Sunt instructor certificat de snowboard și am experiență ca shaper, implicat în construirea de snow park-uri în Stubai Zoo, Sudelfeld și Transalpina.