CAZARE

Încercăm cu ajutorul partenerilor noștri să facem cele mai bune și calduroase recomandări de cazare.​ Suntem preocupați de confortul tău și sperăm să faci alegerea potrivită!

Cazare Muntele Mic

Cazări recomandate:

Hotel Montis - Muntele Mic

Montis Hotel&Spa **** este diferit de majoritatea celorlalte hoteluri.

Experimentați ceea ce are de oferit Muntele Mic, într-un loc în care trecutul și prezentul se reunesc, pentru a crea un sentiment modern incitant.

Cazări existente:

Hotel Muntele Mic

Pensiunea Alpin

Isai Apartamente

Pensiunea Carla

Pensiunea Alpin

Hotel Felix

Cabana Cerbul-Muntele

La Furdi

Capacitatea cabanei este 14-15 persoane, cabana fiind compusă din parter, etaj 1, etaj 2.

– Parterul dispune de o cameră spațiosă cu un pat dublu, 1 canapea, 1 baie (duș și wc)
– Etajul 1 dispune de 2 dormitoare cu câte un pat dublu, fiecare cu baie proprie (duș și wc), 1 living spațios, bucătărie complet utilată
– Etajul 2 dispune de 2 dormitoare cu câte un pat dublu, 1 living spațios, 2 băi (duș și wc)

Cabana Montana

Oferim clienților noștri 5 camere matrimoniale și încă 4 apartamente a câte 2 camere. Fiecare cameră și apartament dispune de baie proprie.

În fiecare cameră avem un pat matrimonial și o canapea, care la cerere se poate extinde oferind înca 2 locuri de cazare.

Capacitate maxima – 30 locuri.Pensiunea Mioara

Cazare Borlova

"Cabana Muntele Mic"

Această cabană este construită pentru două persoane și este rezervată cuplurilor.

Ne angajăm sa oferim locul perfect pentru tine și dragostea ta!

Pensiunea Gasthaus Maria

Suntem la o distanță de numai 110 km de Timișoara și 12 km de Caransebeș, la circa 2 km de satul Borlova, pe drumul ce leaga Caransebeșul de Muntele Mic, Țarcu.

Pensiunea dispune de:
– 5 camere matrimoniale amenajate într-un stil unic și cu un design deosebit, fiecare cu baie proprie și terasă
– un apartament generos situat la mansardă, format din două camere spațioase, baie, living și terasă.

 

Pensiunea Aventura

Pensiunea este aflată la baza Muntelui Mic, oferă activități de recreere. 

Dedicată în special familiilor și copiilor, a fost construită cu scopul promovării de activități outdoor și tabere pentru copii.

Cazare Poiana Marului

Pensiunea Artarul

Pensiunea Arțarul se află în Poiana Mărului și are o terasă. Facilitățile proprietății includ un restaurant, o recepție deschisă non-stop, un lounge comun și WiFi gratuit în toate zonele. Parcarea privată este disponibilă la un cost suplimentar.

Oaspeții pensiunii pot savura un mic dejun continental.

Pensiunea Florina

Pensiunea Florina, o afacere de familie deschisa din dorinta de a oferi oaspetilor sai ,,Casa departe de casa”

La Pensiunea Florina va asteapta 8 camere (18 locuri de cazare) cu mobilier si amenajari interioare moderne. Camerele sunt dotate cu televizoare si bai proprii, cu cabine de dus.

Pensiunea dispune de propriul restaurant de 60 de locuri si de o terasa in aer liber, parcare supravegheata si loc de joaca pentru copii.

Hotel HO2

Înconjurat de natură, pe malul unui râu, Hotel HO2 e locul potrivit pentru relaxare la munte.

Asigurăm o capacitate de 34 de camere, restaurant cu terasă, mâncare gustoasă, sală de conferințe, saună și jacuzzi…și multă voie bună.

Cabanele Scorilo, A-Frame

Cabanele sunt situate in Poiana Mărului Caraș Severin, pe platou in apropierea fabricii de bere Scorilo, se închiriază integral in sistem self catering, dispun de doua dormitoare, doua bai, bucătărie utilata, șemineu, loc de joaca pt copii, fire place, terase, grătar, ceaun, internet, netflix.

Cabana Pine Hill, A-Frame

Cabana este formată din 2 dormitoare, 2 băi și un living cu bucătărie open space. Are în total aproximativ 120 de m2 utili. Dormitorul de la parter are un pat de 180 cm, dormitorul de la etaj are un pat de 160 cm. Cabana poate să găzduiască între 4 și 6 persoane (se poate folosi și un pat extra la cerere).
 
Dotări: Ciubăr cu jacuzzi de exterior, vatră de foc, terasă acoperită, terasă deschisă, grătar ceramic Big Landmann, loc de joacă pentru copii, baldachin cu belvedere.

Vila Belvedere Scorilo

Evadați în munții și văile frumoase, unde visele devin realitate. Cultură, natură, pâraie și gastronomie. Cufundă-te în calitățile restauratoare ale naturii, departe de tulburările vieții de zi cu zi.