Povestea weSKi

Turismul românesc, moștenirea noastră!

Din pasiune pentru natură, turism și sport, noi – echipa weSKi, am pornit la drum spre dezvoltarea turismului montan din judetul Caraș-Severin, investindu-ne zilnic energia, pasiunea și resursele.

Urmărim să dezvoltăm cea mai modernă stațiune de schi din țară, gândită până la cel mai mic detaliu, cu servicii la cele mai înalte standarde.

În zona în care s-a intervenit, am făcut tot posibilul, reușind ca până în prezent să păstrăm frumusețea și naturalețea locului, ferind-o de intervenția de prost gust pe care o regăsim în multe alte destinații turistice din țară.

Rulează videoul

Înainte de a utiliza serviciile noastre, este obligația ta să cunoști regulamentul nostru.

REGULAMENT

O parte din echipa weSKi

Romeo Dunca

Investitor

Din pasiune pentru natură, turism și sporturi extreme, Romeo Dunca a pornit la drum către dezvoltarea turismului montan din judetul Caraș Severin, investindu-și toată energia și resursele pentru a realiza cel mai de suflet proiect, care astăzi se concretizează în una dintre cele mai moderne stațiuni de ski din țară, realizată la standarde occidentale.

Cristi Dunca

CEO

Cristi Dunca a ales sa renunțe la toate oportunitățile și ofertele primite pentru a dezvolta proiecte de top în străinatate, pentru a rămâne acasă și pentru a-și hrăni în continuare pasiunea pentru munte și sporturi exteme. A studiat timp de 4 ani “Management în Turism” la o universitate privată din Viena, pentru a dobândi cunoștințe solide în materie de turism montan și pentru a putea ajuta alături de tatăl său la dezvoltarea stațiunii de ski.

Dani Dunca

Operations Manager

"De mic copil mi-au plăcut toate sporturile, mai ales cele extreme și de iarnă. Sunt un om veșnic cu zâmbetul pe buze, distractiv și nu în ultimul rând, serios bineînțeles. Sunt tânar, cu poftă de lucru și deschis pentru lucruri noi! Îmi place să stabilesc obiective, ca după să mă pot bucura de realizarea lor. Îmi place să îmi petrec timpul cu oameni mai evoluați ca mine, mai experimentați, care să mă provoace să evoluez. Am ales să studiez managmentul pentru a putea aduce toate cunoștințele mele dobândite în această stațiune."

Andreea Mișca

Social Media Manager

""Dacă v-ați întrebat vreodată cine e în spatele tuturor paginilor de Social Media, cine dă update-urile zilnice, cine vă răspunde tot timpul la mesaje și comentarii, acum aveți răspunsul.

Fac parte din echipa weSKI din 2020 și voi rămâne mult timp de acum încolo în gașcă. Altfel, cine vă mai ține la curent cu update-urile din stațiune, nu?"

Răzvan Rișcuța

Photo / Video Editor

,,Tânarul talentat” în producție video și design, având ca hobby de mic copil sporturile alternative, s-a alăturat echipei pentru a da o mâna de ajutor la dezvoltarea acestui proiect.

Radu Șerban

Guide / Snow Park Shaper

Sunt pasionat de adrenalină! Practic snowboarding-ul de 12 ani și am dobândit titlul de instructor în urmă cu 7 ani. Sunt implicat în multiple colaborări, tabere de snowboard, în România și Franța, sunt atestat ca instructor de Kite surf, surf pe ocean și luptător MMA la nivel internațional. Mă pasionează tot ce înseamnă mișcare pe apă, atât iarna, cât și vara. Abia aștept să împărtășesc și cu voi arta sportului de iarnă, snowboarding-ul!"

Ion Alexandru Leonard

Snow Guide / Snow Park Shaper

""M-a prins “virusul” ski in iarna lui 1995, de atunci am încercat pe cât posibil să stau “virusat” în fiecare sezon. Îmi place ski-ul sub toate formele sale, dar o atenȚie sporită acord segmentului de freeride și freestyle. Din 2017 sunt instructor autorizat de ski, având plăcerea de a lucra atât cu copiii, cât și cu adulții. Sunt de parere că ski-ul trebuie să fie fun, funky and effortlessly stylish and elegant.

Răzvan Pătroi

Apres Ski Sensei / Snow Patrol

Pasionat de freeride și de vibe-ul de după un ride bun, Râzvan este tot timpul on & off piste și se asigură de siguranța dvs. la weSKI.

Dorel Blaj

Chef - Snowlicious

Pasionat de mic copil de arta culinară, Dodo este chef la Snowlicious și este responsabil de mâncarea ta, odată ajuns la weSKI.