Povestea weSKi

Turismul românesc, moștenirea noastră!

Din pasiune pentru natură, turism și sport, noi – echipa weSKi, am pornit la drum spre dezvoltarea turismului montan din judetul Caraș-Severin, investindu-ne zilnic energia, pasiunea și resursele.

Urmărim să dezvoltăm cea mai modernă stațiune de schi din țară, gândită până la cel mai mic detaliu, cu servicii la cele mai înalte standarde.

În zona în care s-a intervenit, am făcut tot posibilul, reușind ca până în prezent să păstrăm frumusețea și naturalețea locului, ferind-o de intervenția de prost gust pe care o regăsim în multe alte destinații turistice din țară.

Play Video

Înainte de a utiliza serviciile noastre, este obligația ta să cunoști regulamentul nostru.

REGULAMENT

O parte din echipa weSKi

Romeo Dunca

Investitor

Din pasiune pentru natură, turism și sporturi extreme, Romeo Dunca a pornit la drum către dezvoltarea turismului montan din judetul Caraș Severin, investindu-și toată energia și resursele pentru a realiza cel mai de suflet proiect, care astăzi se concretizează în una dintre cele mai moderne stațiuni de ski din țară, realizată la standarde occidentale.

Cristi Dunca

CEO

Cristi Dunca a ales sa renunțe la toate oportunitățile și ofertele primite pentru a dezvolta proiecte de top în străinatate, pentru a rămâne acasă și pentru a-și hrăni în continuare pasiunea pentru munte și sporturi exteme. A studiat timp de 4 ani “Management în Turism” la o universitate privată din Viena, pentru a dobândi cunoștințe solide în materie de turism montan și pentru a putea ajuta alături de tatăl său la dezvoltarea stațiunii de ski.

Dani Dunca

Operations Manager

"De mic copil mi-au plăcut toate sporturile, mai ales cele extreme și de iarnă. Sunt un om veșnic cu zâmbetul pe buze, distractiv și nu în ultimul rând, serios bineînțeles. Sunt tânar, cu poftă de lucru și deschis pentru lucruri noi! Îmi place să stabilesc obiective, ca după să mă pot bucura de realizarea lor. Îmi place să îmi petrec timpul cu oameni mai evoluați ca mine, mai experimentați, care să mă provoace să evoluez. Am ales să studiez managmentul pentru a putea aduce toate cunoștințele mele dobândite în această stațiune."

Radu Serban

Guide / Snow Park Shaper

Sunt pasionat de adrenalină! Practic snowboarding-ul de 12 ani și am dobândind titlul de instructor de 7 ani. Sunt implicat în multiple colaborări în tabere de snowboard în România și Franța și sunt atestat ca instructor de Kite surf, surf pe ocean și luptător MMA la nivel internațional. Mă pasionează tot ce înseamnă mișcare pe apa, atât iarna, cât și vara. Abia aștept să împărtășesc și cu voi arta sportului de iarnă, snowboarding-ul!

Andreea Misca

Social Media Manager

Dacă v-ați întrebat vreodată cine e în spatele paginilor de social media de la weSKI - Muntele Mic și cine vă răspunde tuturor întrebărilor și nelămuririlor, acum aveți răspunsul.

Alex Pârvan

Guide / Snow Park Shaper

Este fondatorul conceputului The Sspot. Pasiunea sa de mic copil pentru sport, provocare și oameni este corelată cu un grad înalt de performanță, profesionalizare și pedagogie care  inspiră, atrage și mișcă viețile oamenilor de lăngă el, ca e pe skiuri sau pe board Alex și-a dedicat viata muntelui chiar de mic si a procesului continuu de învățare, astfel încât, la această oră, deține o largă experiență și competențe în domeniu. de mai bine de 15ani, el are dorința de a crea locuri de antrenament(snowparkuri) fiind un cadru optim pentru conectarea oamenilor cu preocupări pentru sporturi extreme în natură. A infintat deja mici comunități de activități sportive și tabere de educare a copiilor in spiritul liber prin sport

Catalin Popa

Guide / Snow Park Shaper

Imblanzitor de kickere si distrugator de orice inseamna element de snowpark, Catalin "Catut" Popa este tanarul nostru crescut in spiritul familiei The Sspot. El va va arata tot ceea ce trebuie sa stiti pentru a domina snowparkul nostru dar se va ocupa si de o introducere serioasa in ceea ce inseamna tehnica in backcountry si vanatoarea de powder!

Ion Alexandru Leonard

Snow Guide / Snow Park Shaper

M-a prins “virusul” ski in iarna lui 1995, de atunci am incercat pe cat posibil sa stau “virusat” in fiecare sezon. Imi place ski-ul sub toate formele sale dar o atentie sporita acord segmentului de freeride si freestyle. Din 2017 sunt si instructor autorizat de ski, avand placerea de a lucra atat cu copiii cat si cu adultii. Sunt de parere ca ski-ul trebuie sa fie fun, funky and effortlessly stylish and elegant.

Razvan Riscuta

Photo / Video Editor

,,Tanarul talentat” in productie video si design, avand ca hobby de mic copil sporturile alternative, s-a alaturat echipei pentru a da o mana de ajutor la dezvoltarea acestui proiect.

Dorel Blaj

Chef - Snowlicious

Pasionat de mic copil de arta culinara, Dodo este chef la Snowlicious si este responsabil pentru mancarea ta odata ajuns la weSKi.

Razvan Patroi

Apres Ski Sensei / Snow Patrol

Pasionat de freeride si de vibe-ul de dupa dupa un ride bun, Razvan este tot timpul on & off piste si se asigura de siguranta dvs la #weSki.