CONTACT

Iti stam la dispozitie pentru a solutiona orice problema sau nelamurire intampini! Foloseste formularul sau una din metodele de a ne contacta de mai jos. 

TRIMITE MESAJ

Telefon

0744 544 375

Facebook

fb.com/weski.ro

Iti stam la dispozitie cu bucurie

Scrie-ne un mesaj si iti vom mai raspunde in cel mai scurt timp posibil

Programul nostru de lucru cu publicul este afisat mai jos, totusi daca doresti sa iei legatura cu noi nu ezita sa o faci.

CUM AJUNGI LA weSKi

Accesul pe Muntele Mic se face din DJ 608 A, prin municipiul Caransebeș, pe ieșirea spre Muntele Mic, de pe șoseaua de centură. Drumul de acces este deszăpezit pe timp de iarnă, existând parcări.

n mod normal, într-o stațiune civilizată, parcarea și transportul din stațiune spre parcările suplimentare (P1-P2) și invers, ar trebui să fie servicii gratuite, realizate sau decontate de către primărie. De asemenea, firesc ar fi fost ca fiecare turist să plătească o taxă de stațiune din care s-ar fi decontat tot ceea ce înseamnă acces, transport și cost de întreținere.

Din păcate, acest lucru nu se întâmplă la Turnu Ruieni și va trece încă mult timp până va ajunge la normal.

Dacă până anul trecut am oferit în mod gratuit transport doar pentru clientii care veneau la weSki, anul acesta am decis să extindem acest serviciu gratuit către toți cei care doresc să ajungă la Muntele Mic – chiar și în situația în care parcarea de sus este plină, iar mașinile sunt parcate în celalalte parcări suplimentare oferite de weSki.

Harta statiune

Conditii Meteo