🇷🇴  🇬🇧

MENIU

we+

weSKI INSIDER #6

După 4 ani de când nu avem garaj pentru telescaun, miile de porniri pe care le-am făcut de fiecare dată când a fost gheață pe scaune, chiciură pe mecanismele de deblocare, în final au dus la ceea ce oamenii de la Leitner ne-au avertizat — la o defecțiune majoră.

Mai multe componente scumpe s-au ars și nu știm dacă vom reuși să remediem problema până mâine, poimâine sau până la sfârșitul sezonului. Acest lucru l-am descoperit chiar astăzi, după ce vântul s-a domolit și am încercat să pornim telescaunul.

Procesul prin care Primăria Turnu Ruieni voia să anuleze contractul pe care l-a încheiat cu noi în 2013, printre alte clauze și să ne dea terenul pentru a construi garajul pentru telescaunul Vâlsanu — proces câștigat în luna Mai 2022. Iată cum un contract semnat în 2013, după 10 ani, încă nu produce toate efectele.

Din păcate, Primăria Turnu Ruienu nu a respectat până acum această sentință, iar noi am demarat un alt proces (de executare). În luna Martie 2023 avem termen pentru a-i obliga să respecte sentința.

Până atunci, vom face tot posibilul ca să reparăm piesa stricată de la telescaun și sperăm să venim cât mai repede cu vești bune.

DISTRIBUIE:

Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Twitter
Distribuie pe Linkdin
Distribuie pe Pinterest
Distribuie pe Email

Alte articole:

Evenimente

𝗙𝗶𝗻𝗮𝗹𝗮 𝗖𝗮𝗺𝗽𝗶𝗼𝗻𝗮𝘁𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗡𝗮ț𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹 𝗮𝗹 𝗠𝗶𝗻𝗶𝗰𝘂𝗽𝗲𝗶 𝗥𝗼𝗺â𝗻𝗶𝗲𝗶 𝗹𝗮 𝗦𝗸𝗶 𝟮𝟬𝟮𝟯

Școala de ski și snowboard weSKI împreună cu ACS SPORT n’JOY, în parteneriat cu Federația Română de Schi, organizează: 𝗙𝗶𝗻𝗮𝗹𝗮 𝗖𝗮𝗺𝗽𝗶𝗼𝗻𝗮𝘁𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗡𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹 𝗮𝗹 𝗠𝗶𝗻𝗶𝗰𝘂𝗽𝗲𝗶 𝗥𝗼𝗺𝗮𝗻𝗶𝗲𝗶

Citeste articol »

X

weLive Ecosystem

😁

We’re hard at work and the english version should be available soon!