weSKI School

Scoala de ski

Invata de la instructori buni si dedicati.
Sunt oameni faini, cu experienta,calificati si atestati.

Școala de schi și snowboard weSki are activi un număr de 7 instructori calificați și atestați. Instructorii noștri sunt pregătiți să predea tuturor categoriilor de vârstă, oricărui nivel de pregătire a cursanților și pe orice fel de pistă. Modalitățile de predare sunt foarte diversificate, pornind de la instructajul de baza până la cel de avansat și de la jocuri la activități interactive sau competiții de schi.

Program ședințe – 100 min

10:00 -11:40

12:00 -13:40

15:00 -16:40

  Pret:

• 280 lei ȘEDINȚĂ PRIVATĂ (max 3pers)

• GRUP – Cu 50 lei mai ieftin cu fiecare cursant in plus.

 In pret sunt incluse cursul corespunzator nivelului dumneavoastra de schi si accesul in tot domeniul schiabil WeSki, inclusiv parcul special amenajat destinat copiilor.

 

PROGRAMARILE PENTRU CURS SE FAC CU CEL PUTIN O ZI INAINTE !

Eduard Ervin Gregor
(Schiez de 45 de ani)
Am inceput sa predau tainele schiului acum 17 ani pentru copiii mei. Erik și Beatrice ,au urmat prieteni și colegi ai acestora.
Din 2013 monitor autorizat .
Am activat patru ani alaturi de Școala Buran din Văliug alaturi de la care am învățat să transmit cursanților mei:"Încredere,Siguranță,Satisfacție"
Din 2018 sunt alaturi de weSki
Suna instructorul
Erin Beatrice Gregor
Practic schi de 14 ani

Am învățat si moștenit pasiunea pentru schi de la tatăl meu începând de la vârsta de patru ani.

Cu o experiență de patru ani in cadrul școlilor de schi ,dedicata activităților de învățare a schiului cu copii .tineri și adulți.

Suna instructorul
Erik Dennis Gregor
Practic schi de 17 ani

Am învățat si moștenit pasiunea pentru schi de la tatăl meu începând de la vârsta de patru ani.
Cu o experiență de șase ani in cadrul școlilor de schi ,dedicata activităților de învățare a schiului cu copii .tineri și adulți.

Din 2018 sunt monitor autorizat.

Suna instructorul
Ionut Pirjol
Pasiunea lui Ionut pentru schii a inceput de mic copil pe Muntele Mic, unde a cunoscut placerea de a aluneca si a controla schiurile.

In prezent Ionut este profesor in cadrul Facultatii de Educatie Fizica si Sport din Timisoara, unde le predă studentiilor tainele inotului si a schiului.

Experiența didactica formată de-a lungul anilor in taberele de schi și la cursurile de inot, precum si placerea de a lucra atat cu copiii cat si cu adultii, l-au ajutat să intelega importanța lectilor organizate, dar efectuate intr-un mediu placut, facilitând procesul de invatare.

Suna instructorul
Andrei Stafie
Andrei a învățat tainele ski-ului pe Muntele Mic, iar acum îi învață pe cei mari și pe cei mici plăcereade a aluneca pe zăpadă.

Experiența didactică formată de-a lungul anilor în taberele de ski și la cursurile de înot pe care le predă vara, l-au ajutat să îi înțeleagă pe copii, să fie cât mai plăcut la orele de curs, dar și disciplinat totodată.

Pe Andrei îl găsiți în fiecare weekend la weSki school pentru cursurile de începători și avansați.

Suna instructorul
Sergiu Botezatu
Practic Ski de 15 ani Am o pasiune pentru sporturile de iarna de cand eram mic,asa ca la varsta de 5 ani am avut oportunitatea sa ma pun prima oara pe ski-uri. Din 2018 sunt monitor autorizat.
Suna instructorul
Daniel Mihalte
Daniel a dobândit o pasiune pentru acest sport încă de pe băncile Facultății de Educație Fizică și Sport. Încă din anul 2013 participă la tabere organizate de ski pentru copii, în calitate de monitor; iar din anul 2016, după absolvirea masteratului, lucrează în domeniul sportului ca și instructor de fitness. Tot aici a dezvoltat o relație aparte cu copiii, prin intermediul claselor organizate unde desfășura cu aceștia jocuri sportive.
Pe Daniel îl veți întâlni la WeSki School în fiecare weekend, predând cursuri pentru începători și pentru avansați!
Suna instructorul

Credem foarte mult in faptul ca noi, echipa de la WeSki, trebuie sa iti oferim o experienta placuta si utila. Ajuta-ne sa devenim mai buni. Spune-ne despre experienta ta in legatura cu instructorul de ski pe care l-ai ales.

Lasa-ne o sugestie sau un comentariu. Pastram datele tale anonime si doar cu acordul tau postam pe sait comentariul tau.

Postam doar comentariile verificate, de aceea te rugam sa ne lasi telefonul si numele tau.

Iti multumim pentru implicare!

Servicii weSKI

SKI PASS
Gaseste detaliile legate de cartela care deschide toate drumurile distractiei.
Afla Detalii
SKI CENTER
Centrul de inchirieri echipamente sportive si singurul punct de informare turistica.
Afla Detalii
SKI SCHOOL
Invata de la profesionisti arta schiatului! Avem instructori certificati.
Afla Detalii
FREERIDE
Am creat pentru iubitorii de adrenalina un “loc de joaca”
Afla Detalii
Harta Statiune
Prognoza Meteo si Camere Live

Ready to enjoy the moment?