Parcare

Uita de grija parcarii

Am pregatit mai multe parcări, numerotate cu WeSki P1…2…etc, începând cu interesectia drumului de asfalt cu cel ce pleacă către Tarcu( Camping sau Seaua Jigoriei), aflat la 5 km de parcarea de pe platoul complexului Muntele Mic. Sunt curatate pe măsura traficului și pot adăposti pana la 400 de masini.

În ordinea umplerii lor începând cu P1 de la Stîna vom transporta gratuit in stațiune toti clientii care achiziționează cartele ski pass WeSki din 30 in 30 min sau mai repede daca exista cerere.

Cei interesați vor putea coborî si la curba mare care duce la zona de plecare Valsanu de unde pe drumul respectiv sau pe curba de nivel, se poate ajunge imediat pe skiuri până la statia de îmbarcare a telescaunului.

Pentru cei cei utilizează parcările weski, care sunt gratuite, recomandam sa parcheze masinile cu botul in jos, pentru o mai usoară evacuare la finalul zilei de ski, când apare aglomerația data de mai multe mașini ce vor sa plece deodată.

Cei care parcheaza pe platou, vor trebui sa plătească o taxa care nu aparține de noi și a cărui cost îl găsiți pe site-ul firmei concurente.

Daca ai nevoie de alte indrumari, te ajutam cu placere.
Apasa butonul de mai jos si cere indrumari sau informatii.

Cere Informatii

Tur Virtual 360

Harta Statiune
Prognoza Meteo si Camere Live

Servicii weSKI

SKI PASS
Gaseste detaliile legate de cartela care deschide toate drumurile distractiei.
Afla Detalii
SKI CENTER
Centrul de inchirieri echipamente sportive si singurul punct de informare turistica.
Afla Detalii
SKI SCHOOL
Invata de la profesionisti arta schiatului! Avem instructori certificati.
Afla Detalii
FREERIDE
Am creat pentru iubitorii de adrenalina un “loc de joaca”
Afla Detalii

Ready to enjoy the moment?