Echipa weSKI

Descopera-i pe cei care fac posibila aventura ta pe Muntele Mic

Statiunea montana weSki – Muntele Mic este administrata de catre societatea Nordica Turism SRL, avand ca actionar Dunca Imobiliare SRL, condusa de omul de afaceri timisorean Romeo Dunca.

Obiectivul principal al companiei este acela de a construi un domeniu comparabil din punct de vedere al calitatii partiilor si serviciilor din zona montana Muntele Mic, cu ceea ce turistii romani gasesc in statiuni de profil din Serbia sau Austria.

Desi statiunea Muntele Mic, versantul principal este compromis din punct de vedere urbanistic, in zona in care s-a intervenit, compania a facut tot posibilul, reusind pana in prezent sa pastreze frumusetea si naturaletea locului ferind-o de interventia de prost gust pe care o regasim in multe destinatii turistice din Romania.

Rezultatul pana in prezent este o instalatie de ski la cele mai inalte standarde, avand mai multe variante de coborare cu diferenta de nivel de 400m si lungimi ale partiilor intre 2 si 3 km.

Romeo Dunca
CEO
Din pasiune pentru natura, turism si sporturi extreme, Romeo Dunca a pornit la drumul catre dezvoltarea turismului montan din judetul Caras Severin, investindu-si toata energia si resursele, pentru a realiza cel mai de suflet proiect, care astazi se concretizeaza in una dintre cele mai moderne statiuni de ski din tara, realizata la standarde occidentale.
Cristi Dunca
Operations Manager
Cristi Dunca a ales sa renunte la toate oportunitatiile si ofertele primite pentru a dezvolta proiecte de top in strainatate pentru a ramane acasa si pentru a-si hranii in continuare pasiunea pentru munte si sporturi exteme. A studiat timp de 4 ani “Management in Turism” la o universitate privata din Viena, pentru a dobandii cunostinte solide in materie de turism montan si pentru a putea ajuta alaturi de tatal sau la dezvoltarea statiunii de ski.
Dani Dunca
Operations Manager
De mic copil mi-au placut toate sporturile, mai ales cele extreme si de iarna. Sunt un om vesnic cu zambetul pe buze, distractiv si mai ales serios. Sunt tanar,cu pofta de lucru si deschis pentru lucruri noi, imi place sa stabilesc obiective, ca dupa sa ma pot bucura de realizarea lor.Imi place sa imi petrec timpul cu oameni mai evoluati ca si mine, mai experimentati, care sa ma provoace sa evoluez. Am ales sa studiez managmentul pentru a putea aduce toate cunostintele mele dobandite in aceasta statiune.

Servicii weSKI

SKI PASS
Gaseste detaliile legate de cartela care deschide toate drumurile distractiei.
Afla Detalii
SKI CENTER
Centrul de inchirieri echipamente sportive si singurul punct de informare turistica.
Afla Detalii
SKI SCHOOL
Invata de la profesionisti arta schiatului! Avem instructori certificati.
Afla Detalii
FREERIDE
Am creat pentru iubitorii de adrenalina un “loc de joaca”
Afla Detalii
Harta Statiune
Prognoza Meteo si Camere Live

Ready to enjoy the moment?